Cerca

DESTAQUEM

Thomas Bernhard / Siegfried Unseld. Correspondencia

En las más de quinientas cartas que intercambiaron Thomas Bernhard y Siegfried Unseld, de las que aquí presentamos una cuidada selección, se desarrolla una peculiar comedia de dos personajes: a...

PRESENTACIÓ

A Còmplices Editorial som sobretot lectors; és el que ens agrada: llegir.

A vegades llegim coses que no estan publicades en castellà o en català i aleshores ens ve de gust fer-vos-ho saber. Llegim llibres que són com cops de puny al crani i llegim llibres que ens acompanyen de manera discreta. Ens atrapen els llibres plens de vida, que ens interpel·len i que ens transformen, ens agraden els autors que segueixen jugant de manera artesanal amb les paraules, que aconsegueixen en aquest joc crear mons paral·lels plens de sentit.

Sabem que sou lectors atents, exigents, apassionats, encuriosits i per això ens proposem obrir el calaix de la literatura del segle XX i començar a buscar tresors amagats, secrets ben guardats i amors oblidats. Publicarem sobretot narrativa però de tant en tant ens permetrem incursions en altres gèneres i formats. Ens agradaria que ens acompanyéssiu en aquest passeig ple de veus personalíssimes i insubstituïbles.
 

Aquest portal vol ser, en definitiva, un punt de trobada per descobrir llibres, per conèixer autors, per coincidir amb altres lectors. Un lloc per entusiasmar-nos.
 

CONEIX-NOS

 

També ens trobaràs a les xarxes socials més habituals.

SUBSCRIU-TE

al nostre butlletí i rebràs tota la informació sobre CÒMPLICES Editorial:
novetats, presentacions, etc.

COMPRA on line,

Fes les teves comandes.